- Hirdetés -
- Hirdetés -
13 C
Szeged
2020, október 27., kedd

- Hirdetés -
- Hirdetés -
Kezdőlap Sport Koronavírus fertőzött személyt találtak a Pick Szeged szűkebb köreiben

Koronavírus fertőzött személyt találtak a Pick Szeged szűkebb köreiben

Pozitív lett a koronavírus tesztje, egy, a MOL – Pick Szeged szűkebb környezetébe tartozó személynek a mai napon – olvasható a kézilabdacsapat közleményében.

Egy, a klub szűkebb környezetébe tartozó személynél a mai napon pozitív koronavírus tesztet regisztráltak. A fertőzöttel érintettségi kapcsolatba tartozó személyek (játékosok, stábtagok, valamint munkatársak) járványügyi elkülönítése haladéktalanul megtörtént, tesztelésükről a klub intézkedett. A felnőtt csapat teljes kerete, a stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársak jelenleg hatósági karanténban tartózkodnak.

Fotó: www.pickhandball.hu

Ennek következtében a felnőtt keret edzései és egyéb hivatalos eseményei felfüggesztésre kerültek. A pozitív tesztről a hivatalos eljárásrendnek megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetséget, a Budakalász, a Csurgó, a Veszprémi KKFT csapatait, valamint az EHF illetékes szerveit értesítették. A járványügyi hatóságokkal (ÁNTSZ, rendőrség) folyamatosan tartják a kapcsolatot. A MOL Pick- Szeged eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megtesznek annak érdekében, hogy sportolóik, stábtagjaik, valamint munkatársaik egészségét megőrizzék.

Forrás: www.pickhandball.hu

- Hirdetés -
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb

- Hirdetés -
- Hirdetés -
- Hirdetés -