Sport

Kezdd a vasárnap reggelt Rubint Rékával – Családi nap és Alakreform edzés lesz a Szegedi Vízitelepen

Ha nem megy egyedül a testedzés, ha kell egy kis inspirálás, hogy jobban menjen a torna, szeptember 20-án, vasárnap, 9 órától a Szegedi Vízitelepen tarts Rubint Rékával, aki a Prevent -Ív Családi Nap keretében segít minden izmod átmozgatásában a Alakreform edzésprogramjával.

A családi napon az egészségé lesz a főszerep, Rubint Réka Alakreform programja után 10 órától erősíthetsz Márton-Solymosi Gáborral, majd kipróbálhatod mire vagy képes Sadler Lívia igazán izzasztó, dinamikus kardió óráján.

A kilátogatók számára egész nap színes programokat kínál a szervező Preventív Praxisközösség. Kipróbálhatod magad mennyire vagy rátermett az egyre népszerűbb buborékfociban, lesz sárkányhajózás, izgalmas programok a gyerekeknek, de megkérdezhetsz mindent, ami érdekel arc – és hajdiagnosztikai, illetve szépség és egészséggel kapcsolatos témában a résztvevő szakértő tanácsadóktól.

A programok során nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők az egészségmegőrzésre, így lehetőséget biztosítanak a kilátogató szegedieknek különböző orvosi szűrésekre: ellenőrizheted testsúlyodat, testzsírodat, vércukrodat a mérések segítségével, sőt, 50 év felett a boka-kar index értékek kiértékelését is elvégzik a helyszínen. Ezenkívül a nap folyamán ellenőriztetheted vérnyomásodat és részt vehetsz életmód és dietetikus tanácsadáson is.

A családi napon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt tehetsz meg:  https://preventivpraxis.hu/bejelentkezes

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb