Mindenmás

Most megéri öltönyt vásárolni: hatalmas őszi akciót hirdetett a Classic Férfi Divat

A férfiak öltözködése rengeteget változott az elmúlt évtizedekben, a régen megingathatatlannak hitt szabályok ma már sok esetben ledőltek. Ugyanakkor az elegáns megjelenés elengedhetetlen feltétele még mindig a jó ízlés, és ha pénztárcabarát megoldást keresel a ruhatárad átalakításra, akkor most érdemes felkeresni a szegedi Classic Férfi Divatot.

ÖLTÖNYT FÉLÁRON? NEM IS OLYAN ROSSZ GONDOLAT!

A készlet erejéig tart még a Somogyi utcai Classic Férfi Divat őszi akciója, ahol most 30-50 százalékos kedvezménnyel frissítheti fel ruhatárát mindenki, aki esküvői meghívás, közelgő ünnepek, nehéz üzleti megbeszélés elé néz, de olyanok is találnak maguknak egy-két kitűnő darabot, akik csak szeretnek elegánsan megjelenni.

“Korábban szinte kőbe volt vésve, hogy egy esküvőn bármilyen öltönyt vett fel a férfi, a menyasszonyi ruha színe alapján öltözött alá a férj, így az ekrü vagy fehér mellények hódítottak. Ma már olyan irányzatok vannak, amelyek teljesen szembemennek ezzel a szokással, nem meglepő választás egy sötét árnyalat, és ugyanez igaz az újasszony táncnál is, ahol a piros már nem az ing színében, hanem egy-egy kiegészítőben jelenik meg” – avatott be a divat változásaiba Orosz Szabolcs, a Classic Férfi Divat tulajdonosa, üzletvezetője.

LEOMLANAK A SZABÁLYOK, DE AZ ÍZLÉS NEM MEGKERÜLHETŐ

A megszokott, klasszikus ruhatár a kék, fekete, szürke öltönyök különböző árnyalataival operál, de ma már sokkal könnyebb kifejezni az egyéniségünket egy-egy esztétikus darabbal. A sportos irányzat a legelegánsabb ruhadarabokat is elérte, így jóval nagyobb szabadságot ad azoknak is, akik nem szeretnének tetőtől talpig feketébe öltözni.

“Elsportosodott a világ, ezt követi a divatszakma is és a textilforradalom is, amit a pamutos, sportos, elasztános összetevők is képviselnek. Ma már lehet viselni kockás, pöttyös, egyszínű öltönyöket, sőt ezek kombinációját is, de az sem ritka, hogy csak a nadrágot vagy épp csak a zakót viseljük mondjuk egy farmerral” – tette hozzá Orosz Szabolcs.

AZ ÖLTÖZKÖDÉS NEM ÉR VÉGET A ZAKÓNÁL

Nemcsak a ruhaneműket, hanem a lábbeliket is legalább ugyanilyen szabadsággal hordhatjuk, ma már nem kelt feltűnést, ha sportcipővel vagy mokaszinnal párosítjuk az öltözetünket, ha mindezt ízlésesen tesszük. De a legújabb, elegáns, és mégis feltűnést keltő kiegészítő a fa csokornyakkendő, amiből szintén felejtetetlen darabokkal találkozhatunk a Classicnál.

“Nagyon izgalmas, fiatalos és egyedi kiegészítőről van szó, amit egy erdélyi készítőtől szerzünk be és forgalmazzuk. Izgalmasan tudja tovább vinni a barna cipő és öv színvilágát a felsőtestre is.” – tette hozzá Orosz Szabolcs.

KEDVET KAPTÁL A CLASSIC-HOZ?

Mi már igen. Keresd Szeged tradicionális, csúcsminőségű férfi divat üzletét a Somogyi u. 17-ben (25 éve itt vannak, jó eséllyel a következő 25-ben is itt lesznek) vagy telefonálj oda érkezés előtt a (30) 252 0537 számon!

  • Classic for Men, online kínálat: ITT (kattints)
  • Classic for Men, social media: ITT (kattints)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb