Mindenmás

Visszatérő tolvajt fogtak a makói rendőrök

Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik, tartja a mondás, amit valószínűleg nem ismert az a 26 éves magyarcsanádi férfi, aki háromszor is betört ugyanabba a makói áruházba. Kétszer megúszta, harmadjára már elfogták a makói rendőrök, ellene lopás miatt indítottak eljárást.

A férfi először májusban hatolt be a hétvégére bezárt üzletbe, akkor a bevétel egy részével, és némi ruhaneművel távozott, majd tettét júniusban és júliusban megismételte. Mindkét esetben készpénzt, az egyik alkalommal pedig nagyobb mennyiségű árut is magával vitt, ezzel több mint félmillió forint kárt okozva az üzletnek.

Fotó: ugyvedipraxis.hu, képünk illusztráció

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak. Ellene nagyobb értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően őrizetbe vették K. Csabát, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az ügyben tartott kutatások során a rendőrök az eltulajdonított ruházati termékek egy részét megtalálták és lefoglalták.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb