Sport

6:1-re verte a SZVSE II az UTC-t

Az elmúlt hetek eredménytelensége után az SZVSE II tegnap egy igazán nagy arányú győzelemmel abszolválta a Csongrád-Csanád megyei I. osztályú bajnokság 5. fordulóját.

Gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt minden, hiszen a 45 perc játékidő után Pióker Tibor János 9. percben szerzett találata, valamint Kovács Patrik Kornél duplája után 0-3-as állásnál vonulhattak a csapatok az öltözőbe. A második félidőben a hazaiak még próbáltak valamit tenni legalább a szépítés érdekében, de a szombati napon minden szempontból a SZVSE II volt az a csapat, amely jobb teljesítményt nyújtott a pályán. Az utolsó negyed órában aztán újra eredményesen értek véget támadásaik, hiszen a 84. percben már 0-6 volt az állás. A 87. percben az UTC még szépíteni tudott Baráth István Gyula találatával, így a találkozó végeredménye 1-6 lett.

Újszegedi TC 1913 – Szegedi VSE II 1-6 (0-3)
Csongrád-Csanád megyei I. osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság, 5. forduló
2020. szeptember 19. (szombat) 16:00
Szeged, Kertész utcai sportpálya
Játékvezető: Barta Norbert István, asszisztensek: Gera Ferenc és Hideg Bence
UTC 1913: Mészáros, Horváth, Nagyfalusi, Szántó, Nagy-Pál, Nagy, Kasza, Fekete, Gigacz, Pusztai, Mágocsi
Cserék: Kasza helyére Pesti (60′), Gigacz helyére Péczely (69′) és Nagyfalusi helyére Baráth (75′)
Vezetőedző: Pálfy Zoltán


Szegedi VSE II: Miklós, Festő-Szabó, Márki, Szilágyi, Hornyák, Bozsó, Faragó, Baka, Kovács, Pióker Tamás, Pióker Tibor János
Cserék: Bozsó helyére Rózsa (9′), Márki helyére Szabó (48′), Hornyák helyére Varga (60′), Pióker Tamás helyére Cene (63′) és Pióker Tibor János helyére Vetstein (78′)
Vezetőedző: Terjéki Tamás László
Gószerzők: Pióker Tibor János (SZVSE II) 9′, Kovács Patrik Kornál (SZVSE II) 15′ és 42′, Varga Krisztián (SZVSE II) 72′, Cene Kristóf (SZVSE II), Rózsa Dániel (SZVSE II) 84′ és Baráth István Gyula (UTC) 87′

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb