Sport

Búcsú a MOL Magyar Kupától: SZVSE – Haladás, 0-3

Három gólos vendégsikerrel végződött a vasárnap délutáni Szegedi VSE – Szombathelyi Haladás MOL Magyar Kupa-mérkőzés a legjobb 64 közé jutásért. A SZVSE a mai vereséggel (sajnos) búcsút inthetett a kupának.

Szegedi VSE – Szombathelyi Haladás 0-3 (0-2)
MOL Magyar Kupa-mérkőzés, 6. forduló
2020. szeptember 20. (vasárnap) 15:00
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum
Játékvezető: Dolnegó Bálint, asszisztensek: Sinkovicz Dániel és Voletics Erik János
Szegedi VSE: Leindler, Kormányos, Vastag, Dóra, Zsoldos, Pócs D., Papp, Jurcsek, Csanádi, Göncző, Kelemen V.
Cserék: Papp helyére Mészáros (76′), Kormányos helyére Bakó (76′) és Csanádi helyére Kelemen B.
Vezetőedző: Kelemen Balázs
Szombathelyi Haladás: Verpecz, Tóth D., Tóth B., Devecseri, Rácz, Doktorics, Horváth O., Kelemen D., Németh Molán, Németh Márió, Jancsó András
Cserék: Doktorics helyére Schuszter (66′), Tóth B. helyére Tóth M. (74′) és Verpecz helyére Simon B. (80′)
Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerzők: Rácz Ferenc (Haladás) 15′ és 83′ és Tóth Barna (Haladás) 35′

Bár a két csapat között osztálykülönbség volt a Vas megyeiek javára, igazi mezőnyfölénybe nem sikerült kerülnie a Haladásnak. Lehetőségeink nekünk is voltak, azoban ugyanannyi hibát is elkövettünk, amelyet a vendégek kegyetlenül ki is használtak és 35 perc eltelte után már két gólos előnyban voltak velünk szemben. A kegyelemdöfést Rácz Ferenc 11-esből lőtt gólja jelentette a 83. percben – írja a csapat hivatalos oldala.

Kelemen Balázs nyilatkozata a mérkőzés után: “Vállalható játékkal maradtunk alul egy magasabb osztályban játszó ellenféllel szemben. Vereségünket elsősorban koncentrációs hibák okozták, melyeket ellenfelünk kegyetlenül kihasznált. Az eredménytől függetlenül jó szájízzel tudtunk a meccs végén az öltözőbe vonulni, mert fiatal játékosaink jól teljesítettek, viszont tanulnunk kell abból, hogy ezen a szinten ezeket a hibákat kegyetlenül megbüntetik. Gratulálunk a Haladásnak!”

Forrás: SZVSE.hu, Csfoci.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb