Mindenmás

Csapj le most a Vorwerk ingyenes matracfertőtlenítésére!

Immunrendszerünk napközben dolgozik, ezért alvás közben van lehetősége regenerálódni, a mély és pihentető álmot azonban könnyen meghiúsítja a porallergia. A szervezetünk nem megfelelő reakciója hazánkban sajnos már-már népbetegségnek számít, és valójában nem is csak a por, hanem a poratka ürüléke váltja ki az allergiás tüneteket. Szerencsére a porallergia megelőzhető, és ha már kialakult, a tünetek enyhíthetők a Vorwerk termékeivel!

TISZTASÁGGAL A PIHENTETŐ ALVÁSÉRT

A minőségi alvás feltétele a tiszta környezet és a makulátlan matrac. Az allergiás tünetekért – mint például kiütések megjelenése, orrfolyás, orrdugulás, torokviszketés, könnyezés – többnyire a poratkák felelősek, amelyek leggyakrabban ágyunkban fordulnak elő. Hihetetlen, de egy kétszemélyes matracban akár kétmillió darab is élhet az apró ízeltlábúból, és ha az éjszaka során, alvás közben az immunrendszerünk a poratkák és ürülékük ellen dolgozik, akkor nem tud regenerálódni kellő mértékben.

Épp ezért fontos, hogy megszabaduljunk a makacs és sok problémát okozó élőlényektől, azonban ez a feladat még a leggondosabb takarításra berendezkedett háztartásokat is kemény kihívás elé állítja. A Vorwerk komplett megoldást nyújt a problémára, az általuk forgalmazott tisztítószerekkel és berendezésekkel az atkapopuláció 99,99 százaléka száműzhető a lakásból.

TÖBBFRONTOS HARCOT KELL NYITNI

Az atkák elszaporodása elleni küzdelem leghatékonyabb módja a matracok, szőnyegek és kárpitok rendszeres, mély tisztítása. Ebben nyújt megfelelő segítséget a Vorwerk Kobold takarítókészüléke és tisztítószerei. A komplex takarítás a megfelelő, atkaölő hatású tisztító por kiszórásával kezdődik, amelyből készül szőnyegre és matracra kifejlesztett változat is.

A tisztítószert az átlagos porszívóknál nagyobb hatékonyságú, erre a célra kifejlesztett szívókészülékkel lehet eltávolítani a kezelt felületről, amelynek három rétegű HEPA szűrőrendszere a por, a kórokozók és az allergének közel száz százalékát magában tartja.

TETSZIK AZ ÖTLET? MOST VÉGEZTESD EL A MUNKÁT SZAKEMBEREKKEL, INGYEN!

Érdemes lesz most gyorsan reagálni, mert szeptember 30-áig 250 szegedi és környékbeli háztartásnak ingyen matracfertőtlenítést ajánl fel a Vorwerk! Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a Vorwerk oldalán, és időpont-egyeztetés után már indul is hálószobánk fertőtlenítése.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb