Sport

Kaptál – e már tenyerest úgy, hogy a fal adta a másikat? A szegedi squash – brancs készen áll Százhalombattára!

Kérdés nélkül ott van a helye legjobbjainknak a fallabdázók országos bajnokságán, a szegedi különítmény titkos favoritokat is felvonultat az illusztris eseményen: a férfiaknál Sebők Benedek, míg a hölgyeknél az utánozhatatlan stílusban pörgő Csókási Gabriella fűszerezheti be a hétvégénket egy érem formájában. A versenyzőket a péntektől vasárnapig sorra kerülő 32. Egyéni Országos Bajnokság szólítja a százhalombattai Omega Sportcentrumba máris forrongó tereibe.

A FÉRFIAKNÁL AKÁR TAROLHAT IS CSAPATBAN A VIDUX, EGYÉNIBEN PEDIG SEBŐK BENEDEK VIHETI A PRÍMET A DOBOGÓIG VEZETŐ RÖGÖS ÚTON

A férfi mezőnyben egészen pontosan ötven fő nevezett a hétfői határidőig, közülük Sebők Benedek képviseli a többszörös csapatbajnok Vidux Tisza Squash SE – t. Az ambiciózus fiatalember eddigi legjobb eredményeként a bronz csillant meg az országos bajnokságokon, a dobogóra ezúttal is minden esélye adott, szerencsés sorsolással pedig eljuthat a döntőig is. A versenyen a legutóbbi két ob – t megnyerő tatabányai Farkas Balázs a favorit, a 14 – szeres bajnok Krajcsák Márk viszont visszavonult, így az élő legenda hiányában a második helyért nagy versengés várható.

Fotó: fallabdaeger.hu

FIATAL REMÉNYSÉGEKKEL GYÚJTANÁ BE A RAKÉTÁKAT A SZEGEDI SQUASH SE, DE A VIDUX NŐI RÉSZLEGÉBEN CSÓKÁSI GABI IS ÜTŐS MENETELÉSRE KÉSZÜL

A másik szegedi klub, a Szeged Squash SE 11 fővel nevezett: Takács Benedek, Kohlrusz Balázs, Maróti László, Komlódi Regő, Nagy Levente, Jeszenszki Zoltán, Sárkány László, Lakó Tamás, Czakó Ákos, Gábor Róbert és Széll András képviseli az egyesületet. A legjobb eredmény az utánpótlás – válogatott Takács Benedektől várható, az ifjú titánra is érdemes szegezni a reflektorokat. A nőknél tíz játékos nevezett, köztük a kétszeres bajnok (2015, 2018) Csókási Gabriella a Vidux Tisza Squash SE színeiben. Tavaly a tatabányai Chukwu Hannah győzött, most is ő az első számú esélyes, Csókási második kiemeltként kezdheti majd a küzdelmeket.

Fotó: fallabdaeger.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb