Kikapcs

Verhetetlen vagy a kvízekben? Akkor ma este a Jazz Kocsmában a helyed!

Ha Te vagy a kvízek mestere, tudásod és gyorsaságod verhetetlen, fogd a barátaidat és jelentkezzetek a Jazz Kocsma ma esti Quizzone Kupájára, ahol 66 izgalmas, szórakoztató, időnként jó alaposan megizzasztó kérdés várja a versenyző csapatokat, 19:30 -tól!

Fotó: Quizzone Facebook oldala

Hétfőn kezdetét vette a Quizzone hetedik, 2020/21-es országos kvízbajnoksága, melybe idén bekapcsolódott Szeged is. Még nem késő csatlakozni Neked sem! A bajnokság sikerességét jelzi, ahogy azt Tiba Imrétől, a szegedi esemény szervezőjétől megtudhattuk, hogy tavaly országosan 600 csapat vett részt a játékban, mely fordulói az előző évekhez hasonlóan most is heti rendszerességgel várják a pengeagyú játékosokat. A vállalkozó szellemű csapatok összesen 35 fordulón mérhetik össze tudásukat. Szegeden minden szerdán 19:30-tól várhatóak a fejtörők a Jazz Kocsmában.

Fotó: Quizzone Facebook oldala

A bajnokság tulajdonképpen egy szeptembertől június elejéig tartó vetélkedő, amelynek a végén, az országos bajnoki döntőben elválik, mely csapat érdemli ki teljesítményével a kvíz királyai címet. A játék 11 városban és 22 helyszínen zajlik, a részt vevő csapatok az összesített tabellán gyűjtik a bajnoki pontjaikat. Az adott heti fordulót a csapatok bármelyik napon és bármely helyszínen lejátszhatják. A döntő tervezett időpontja várhatóan 2021. június 12-e szombat lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb