Mindenmás

Két karton cigi a szabadságért: fülön csípték a csongrádi rablót

A westerneket megidéző szuggesztiós erővel, fegyver nélkül bírta rá a Nemzeti Dohánybolt eladóját a kassza kiürítése mellett két karton cigi felszolgálására a vasárnap zsákmányoló csongrádi férfi. A Csongrádi Rendőrkapitányság a modern technológia igénybevételével ma gyűjtötte be a retró eszközökkel élő helybéli férfit.

TUDOM HOL LAKSZ” – AVAGY FILMEKBE ILLŐ LÉLEKJELENLÉT, ÉS MEGLEHETŐSEN TALMI EREDMÉNY

A férfi 2020. szeptember 20 – án délelőtt ment be az üzletbe. Intenzív szemlézés, és mustra után az eladót a kasszában lévő pénz átadására szólította fel, de vágyai netovábbjaként még két karton cigarettát is követelt. Cselekménye során fegyvert vagy annak látszó tárgyat nem használt, sérülés nem történt. Az eladó – miután a férfi közölte vele, hogy „tudja hol lakik”– eleget tett a felszólításnak. Az elkövető végül távozott a helyszínről. A csongrádi rendőrök a beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövető kilétét és ellene körözést adtak ki.

PÉLDÁS FELLÉPÉS A HATÓSÁGOK RÉSZÉRŐL, ZSAROLÁS KULCSSZÓVAL INDULT ELJÁRÁS

A férfit a csongrádi nyomozók 2020. szeptember 23-án a Csongrád – Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Osztályának munkatársaival közösen elfogták és előállították. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, ellene zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldik az illetékes ügyészségnek. – tájékoztatott az eseményekről a police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb