Gasztro

Szeged365 fotóriport: fiatalos, vagány, trendi mi az? Naná, hogy a Bödön piac!

Fiatalos, vagány, trendi mi az? Naná, hogy a Bödön piac! Tíz év, több száz helyi és környékbeli kistermelő, folyamatos telt ház, otthonos hangulat, ismerős ízek és arcok, minőségben gazdag portéka: a szegedi Bödön Piac sikerének a titka a minőségben és az őszinteségben rejlik. Sajtok, lekvárok, szörpök, finomságok és csecse-becsék – ismét nagy sikerrel dübörgött a szegedi Bödön Piac a hétvégén.

A Bödön Piac immár közel tíz éve, óriási sikerrel és szerethetőséggel robog előre. Változatos kínálata, közvetlensége és melegsége minden hónapban kétszer több tucat embert vonz a Szeged Plázába. Ez a hely ad ugyanis otthont a színes, illatos, finom és mutatós portékának, melyet alapjáraton minden alkalommal olyan 60 kofa terít a vásárolók elé. Mind hazai, mind gondos kezek által készült, egyedi és többnyire kézműves alapokra épült.

Az ínyencségeket ezúttal Török Kornél kollégánk kapta lencsevégre, minek köszönhetően most velünk együtt te is szétnézhetsz a piactéren. Így aztán már legközelebb biztosan tudni fogod, hogy mit szeretnél hazavinni.

Fotó: Török Kornél

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb