Mindenmás

Rövidített bevásárló körút: egy idős hölgy próbálta átcipekedni magát az M3 – ason

Emlékeztek még a nyári “bringakörútra” az M5 – ösön Szeged felé? Mára úgy néz ki, gyalogszerrel is beindult az élet: a bpiautosok.hu egyik olvasója rögzítette fedélzeti kamerájával, ahogy egy idős nő csomagjával az M3 – as autópályán megy át. A fotón éppen a szalagkorlátnál áll, az elválasztó sávban. Az egyik kommentelő szerint később a rendőrség is kijött a helyszínre. Az eset a bagi lehajtó környékén történt.

NYÁRON AZ M5 – ÖSÖN HASÍTOTT VALAKI BRINGÁVAL SZEGED FELÉ

Hasonló történt a nyáron: akkor egy férfit videóztak le az M5-ös autópálya Kecskemét-nyugat lehajtója környékén, amint komótosan, kerékpárral halad a leállósávban, az egyetlen baki a sztorival mindössze annyi, hogy a KRESZ egyértelműen rendelkezik arról, hogy autópályán semmilyen körülmények között nem lehet biciklizni.

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb