Sport

A szegedi kick – boxosok hozták a formát Nádudvaron is: 9 érmet verekedtek ki maguknak

Ezzel a teljesítménnyel már meg tudunk barátkozni, a járvány miatt is paprikás hangulatú tüzép közi zsiványok nem kevesebb, mint 9 érmet szereztek a szegedi Halker – KirályTeam Kick-box Akadémia (Harmónia Verseny és Szabadidősport Egyesület) színeiben a III. Nádudvari Gasztro Kupa országos kick-box versenyen.

A COVID-19 miatti 7 hónapos leállást követően, a hétvégén Nádudvar adott otthont a márciusi Diákolimpia után félbeszakadt – de most újra indult – versenyszezon következő megmérettetésének. A két naposra duzzadt III. Nádudvari Gasztro Kupa nyílt országos versenye az egész hazai kick-box társadalmat megmozgatta, hiszen a gyermektől a felnőtt korcsoportig, négy szabályrendszerben (pointfighting, light-contact, kick – light és formagyakorlat) avattak bajnokot a Hajdú-Bihar megyei településen. Dr. Gyuris Gábor mester 9 tanítványával vágott neki a viadalnak, ahol nagyszerű eredményeket értek el a szegedi versenyzők. 8-an egészen a döntőig verekedték magukat, ahol több esetben is csak saját csapattársuk kerekedett föléjük. A 9 szegedi KirályTeam – es versenyző 9 érmet szorgoskodott össze, mégpedig 3 arany, 5 ezüst és 1 bronz leosztásban. 

EREDMÉNYEK

Pointfighting

Csala Botond 2. hely kadett 1. -42 kg

Roszik Szabolcs 5. hely kadett 1 +47 kg

Bárdos Inez 1. hely kadett 2 -46 kg

Lázár Erik 1. hely kadett 2 +69 kg

Gilinger György 2. hely felnőtt -69 kg

Papp Regina 2. hely kadett 2 +65 kg

Nagy Bálint 2. hely kadett 2 +69 kg

Solymosi Bence 1. hely kadett 2 -69 kg

Light-contact

Karai Zétény 2. hely felnőtt -57 kg

Kick-light

Karai Zétény 3. hely felnőtt -57 kg

A hosszú kényszerszünet utáni indulásról, az ominózus nádudvari verseny előtti esélylatolgatásról már korábban is megosztotta velünk gondolatait Dr. Gyuris Gábor:

Forrás: Dr. Gyuris Gábor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb