Mindenmás

Az M5 felvezetőn bringázott egy fickó hétfő este (videóval)

Volt már az M5-ösön Szeged felé bringázó bácsink, az M3-ason a belső sávban bevásárlószatyorral flangáló nénink és most úgy fest, befutott az e heti sebezhetetlen (vagy magát annak képzelő) “szuperhősünk”: az M0 – ás autópályát az M5 – össel összekötő szakaszon bringázott egy fickó hétfőn este, egy teherautóra tapadva hátulról.

Ne csináld utána…

A videó, melyre Áron hívta fel a figyelmünket, hétfőn este jelent meg az M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24 Facebook csoportban. Nem túl klassz minőségű, de a lényeg pont látszik rajta: a fickó biciklivel közlekedik az egyébként sem balesetmentes pályaösszekötő-szakaszon, szorosan egy teherautó mögött.

NEM Ő VOLT AZ EGYETLEN, SŐT…

…az utóbbi hetekben-hónapokban legalább akkora hagyománya van a gyalog vagy bringával autópályán flangálásnak, mint korábban a forgalommal szemben vezetésnek. Szürreális, hogy újra meg újra megtörténhet:

M5 autópálya, június 14.: bringával, Szeged felé az autópályán…

M3 autópálya, október 2.: gyalog, bevásárlószatyorral a belső sáv melletti korlátnál

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb