Sport

Nézd élőben nálunk! Ma 14 órakor Veszprémben játszik a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Magyar Kupán

Ma pótolják be az eredetileg szeptember 16-ra tervezett MOL Magyar Kupa mérkőzést, melyben a VLS Veszprém és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csap össze 14 órai kezdettel.

A meccset a hazai csapatban produkált több, pozitív COVID-19 teszt miatt kellett áttenni október 7-ére. A MOL Magyar Kupában a legjobb 64 közé jutásért a Veszprémi Városi Stadionban csap össze a Practical VLS és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

A magyar kupa országos 128-as táblájának első fordulójában természetesen a továbbjutás a szegedi csapat célja, de emellett nagy hangsúlyt fektetnek a következő mérkőzésre való felkészülésre, hiszen a csapat a jövőhéten itthon fog pályára lépni a bajnokiban az Ajka ellen.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia Facebook oldala

A Veszprém a labdarúgó NB III -as csoportjában szerepel, több mérkőzést elhalasztottak a járványhelyzet miatt, de így is az eddigi meccseiken megszerzett 20 pontjukkal, a tabella hatodik helyén állnak.

A mai találkozó felállása:

kezdőkPractical VLS: Molnár (K), Burdi, Schőnig, Keresztes, Nagy, Leidl, Róth, Gunther, Jánó, Sárossy, Babos edző: Farkas László kapusedző ült a padin (Pető Tamás) Szeged-Csanád GA: Takács J.(K), -Ódor, Bitó, Pejovic, Germán (csk), Gajdos, Moga, Oláh, Simon, Gréczi cserék: Ásványi (K), Szilvási, Grumic, Dobos, Mohl, Bojtos, Deák, Jovanovic vezetőedző: Dr. Dobos Barna

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb