Mindenmás

Baleset történt Szegeden, a Sík Sándor utcában, egy ember megsérült

Baleset történt Szegeden, a Sík Sándor utcában, ahol egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okok miatt megcsúszott majd az útpadkára hajtott, ahonnan nekiütközött egy ott parkoló autónak. Az utóbbiban tartózkodó személy megsérült. Az esetet lapunknak a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Várkonyi Gergely is megerősítette.

A helyszíni szemle várhatóan két óra, félpályás útlezárás van érvényben.

NEM INDULT JÓL A VASÁRNAP REGGEL: EZ MÁR A MÁSODIK BALESET

Tragédiával indult a reggel az M5-ösön: egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost az autópálya Szeged felé vezető oldalán a 88.500-as méter közelében, reggel 5 óra 35 perc körül. A baleset következtében a gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Bővebb infó az esetről:

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb