Mindenmás

Szeged365 benzinár-figyelő: 351 Ft a legolcsóbb benzin Szegeden

A héten szerdától bruttó 2 forinttal csökken a 95-ös benzin ára a hazai töltőállomásokon a Holtankoljak.hu információi szerint. A gázolaj ára várhatóan nem változik, így ha a hazai átlagot nézzük, a 95-ös benzin litere 371 Ft, a gázolajé pedig 367 Ft. Török Kornél fotóriporter kollégánk segítségével utánajártunk Szegeden mi a helyzet, hol tudtok a legolcsóbban tankolni.

Az árakban jelentős eltéréseket tapasztaltunk. Kiderült, a legdrágább benzint 373 Ft-ért kínálják, míg a legjutányosabb áron 351 Ft -ért juthatunk hozzá az üzemanyaghoz. A gázolaj esetében 342 Ft a legolcsóbb, míg a legdrágább tankolás során 371 Ft-ot is fizethetünk literenként. A legkedvezőbb árakat a Tompai Kapu úton találtuk.

Nézd meg fotógalériánkat, hogyan alakultak a mai napon a szegedi kutak árai.

Péntektől pedig a Holtankoljak.hu előrejelzése szerint tovább csökken a 95-ös benzin ára a hazai kutakon, várhatóan bruttó 3 forinttal literenként. A gázolaj átlagára továbbra is változatlan marad. Így a hét második felében az alábbi átlagárakon tankolhatunk: 95-ös benzin: 368 Ft/liter, gázolaj: 367 Ft/liter 

Fotók: Török Kornél, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb