Sport

Magyarország legjobb női tollaslabda játékosa, Sárosi Laura a hétvégén Szegeden debütál

Újra pályán a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE bajnokcsapata, Magyarország legjobb női tollaslabda játékosa, Sárosi Laura a hétvégén debütál Szegeden.

A tollaslabda csapatbajnokság 2020–2021-es idényének szombati nyitányán hazai pályán szerepel a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE. A bajnoki címet szeptemberben elhódító együttes címvédőként kezdi az alapszakaszt, ráadásul egy hatalmas erősítéssel: Magyarország legjobb női játékosa, Sárosi Laura most mutatkozik be a szegedieknél.

Fotó: Tisza Tollas SE – archív

– Nagyon várom már, hogy bemutatkozhassak szegedi színekben, főleg úgy, hogy hazai pályán játsszuk az első fordulót, így biztosan számíthatunk a közönségünkre. Nem vagyok a legjobb a formában a betegségem óta, de próbálom segíteni a csapatot, amennyire csak tudom. Jó úton haladok, hogy visszanyerjem a játékom ritmusát. A csapat nagyon motivált, hogy megvédje a bajnoki címét, ezért dolgozunk nap mint nap – nyilatkozta Sárosi Laura.

Meccsekben nem lesz hiány, hiszen ugyanezen a napon a szegediek OB III-as csapata is hazai pályán szerepel a Squash Club Szabadidőközpontban található Károlyi Ákos Tollascsarnok pályáin.

A program, I. osztály, 1. forduló:

  • 10.00: Goodwill Pharma Tisza Tollas SE–Fehérvár Badminton SE  
  • 13.00: Goodwill Pharma Tisza Tollas SE–Hajdúszoboszlói TSE
  • 16.00: Fehérvár Badminton SE–Hajdúszoboszlói TSE

III. osztály, 1. forduló:

  • 10.00: Körös TSE–T®ollas SE
  • 13.00: T®ollas SE–Goodwill Pharma Tisza Tollas SE
  • 16.00: Goodwill Pharma Tisza Tollas SE–Körös TSE

Forrás: Tisza Tollas SE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb