Mindenmás

Vasárnap sem maradsz szárazon: ködös reggel, párás, esős nappal – ez vár ránk Szegeden

Vasárnap sem maradsz szárazon: ködös reggel, párás, esős nappal – ez vár ránk Szegeden. Az esernyőt semmiképp se hagyd otthon, mert sajnos szükséged lesz rá. Igazi őszi napok elé nézünk, a hőmérséklet 10 és 18 fok között mozog majd.

Vasárnap sokfelé számíthatunk a térségben esőre és kisebb záporokra. Reggelre ismét többfelé párás, ködös lehet a levegő. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután azonban 11-19 fokra van kilátás és talán még a Napot is megpillantjuk majd egy rövid időre az égen Szegeden.

Hétfőn ismét párás, ködös lesz a reggel, de napközben a feltámadó délies szél miatt ez a legtöbb helyen feloszlik. A legmelegebb órákban 15-21 fokot mérhetünk majd a megye legtöbb területén. Esővel csak elvétve kell számolni aznap.

Kedden és szerdán a hajnalra kialakuló pára és köd helyenként csak lassabban oszlik fel, ezt leszámítva változóan napos-felhős időre van kilátás. Kisebb eső, zápor legfeljebb kedden délután, fordulhat elő. Nagy szélre nem kell számítani. Reggelente 4-10, napközben 14-21 fok valószínű.

Forrás: idokep.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb