Sport

Jótékonysági licitet hirdet a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapat: a fiúk most Níla gyógyulásáért küzdenek

Jótékonysági licitet hirdet a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapat: a fiúk most Níla gyógyulásáért küzdenek, akik egy az általuk aláírt mezre várják a felajánlásokat.

Szász Níla közel három éve, azaz 2017 óta küzd komoly betegséggel: Ph+ leukémiával. A kislányért nem csak a szülők, hanem az egész család óriási energiával harcol, amelyhez ezúttal a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapatának tagjai is csatlakoztak.

A klub a „Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány” felhívása által ismerte meg a szívbemarkoló történetet, amelyből kiderül, hogy Nílának nagyon nagy szüksége van különböző, speciális készítményekre, táplálékkiegészítőkre, amelyek jótékony hatással bírnak szervezetére.

A #kékek egy aláírt mezt ajánlanak hát fel licitre annak érdekében, hogy a szülők mielőbb betudják szerezni a fentebb említett szereket. A licit előtt a már meglévő felajánlásokat a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány  oldalon lehet megtenni. Ezen felül, ha valaki közületek egyénileg is szeretné támogatni Nílát, az megteheti azt, bővebb infókért KATT IDE.

Forrás: pickhandball.hu – Süli Róbert

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb