Mindenmás

Körözött Mazdát füleltek le Csanádpalota autópálya – határátkelőhelyen

Nagy hal akadt horogra a határon: a magyar rendőrök a spanyol hatóságok által körözött járművet foglaltak le a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen, a gépkocsi alvázszáma is hamis volt. A sofőr ellen büntetőeljárás indult.

LEFOGLALTÁK A 8 MILLIÓT ÉRŐ AUTÓT, A ROMÁN SOFŐR ÜGYÉBEN A MAKÓ RENDŐRKAPITÁNYSÁG INTÉZKEDIK

Egy román férfi jelentkezett kilépésre 2020. október 24-én 6 óra 30 perckor egy belga honosságú személyautó vezetőjeként a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a Mazda CX-5 típusú gépkocsi alvázszámát és forgalmi engedélyét meghamisították, az eredeti adatok alapján a járművet a spanyol hatóságok körözik. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A nyomozók a 8 millió forint értékű személyautót lefoglalták.

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Fotók/forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb