Mindenmás

Így változik a menetrend október 30. és november 2. között Szegeden

Halottak napja alkalmából október 30. és november 2. között megváltozott menetrenddel közlekednek a tömegközlekedési eszközök Szegeden. Összeszedtük nektek, hol, milyen változásra számíthattok ezen a hétvégén.

MEGHOSSZABBÍTOTT ÜZEMIDŐBEN ÉS MEGVÁLTOZOTT MENETRENDDEL KÖZLEKEDIK A 3 ÉS 3F-ES VILLAMOS

A 3-3F jelzésű villamosok október 30. és november 2. között a Mindenszentek és Halottak napi megemlékezések miatt növekedő utazási igényekhez igazodva meghosszabbított üzemidővel – „halottak napi” menetrend szerint közlekednek.

A 12-ES JELZÉSŰ TEMETŐI BUSZJÁRAT MENETRENDJE IS VÁLTOZIK

A Volánbusz Zrt. 12-es jelzésű (temetői buszjárata) október 31-e és november 1-je között Szegeden a Mindenszentek ünnepe és a Halottak napi megemlékezések időszakában Tarján, Víztorony tér megállóhelyről a következő időpontokban közlekedik:

  • Belváros irányában: 8:15 és 16:15 között 30 percenként
  • Rókusi körút irányába: 8:30 és 16:30 között 30 percenként

A VOLÁNBUSZ ZRT. – NÉL ÍGY VÁLTOZNAK A KÖZLEKEDÉSI NAPOK AZ ÜNNEPI IDŐSZAKBAN

A MÁV ZRT. -NÉL A MEGSZOKOTT MENETIDŐ SZERINT KÖZLEKEDNEK A VONATOK

Mindenszentek ünnepén a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. A vasúttársaság a forgalmasabb vonalakon – a lehetőségekhez képest – több kocsival indítja az InterCity vonatokat a kegyeleti ünnepeken és az őszi szünet utolsó napján várható nagyobb utasforgalom miatt.

A TEMETŐKNÉL A RENDŐRSÉG ÉS A POLGÁRŐRSÉG IS JÁRŐRÖZIK A HÉTVÉGÉN

A rendőrök és a polgárőrök is járőröznek ezeken a napokon. A köztemetőkben az ügyfélszolgálati irodákban október 31-e november 2-a közötti időszakban az ügyintézők 8:00-18:00 között állnak a hozzátartozók rendelkezésére.

A TEMETŐK AZ ALÁBBIAK SZERINT TARTANAK NYITVA AZ ÜNNEPI HÉTVÉGÉN

Forrás: SZKT/ Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft/Volánbusz Zrt/Mávinform

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb