Mindenmás

Balul sült el a szegedi osonás: fülön csípték a határsértőket

Már a virradó nap köszöntötte a nyolcfős szír különítményt Szeged közigazgatási területén, de a Napfény Városa volt a végállomás számukra: az illetékes hatóságok hamar a csoport nyomaira bukkantak, és visszakísérték őket a határzónába.

Fotó: illusztráció, hirado.hu

A járőrök 7 óra 10 perckor különös neszekre lettek figyelmesek a bozótban, és nemsokára már nyolc határsértőt tartóztattak fel Szeged külterületén. Ellenőrzésük során a férfiak szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök hajthatatlanok voltak, és a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb