Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: őszi kirándulás a füvészkertben, hazai pályán a kék-feketék és a Guardians

Igazi kirándulóidőt hozott a vasárnap, így máris elkalauzolunk egy kicsit a füvészkertbe, de ha épp szurkolni támad kedved, akkor a hagyományos és az amerikai focicsapatnak is drukkolhatsz délután, este pedig egy igazi horror klasszikus érkezik a Nyugi kertbe. Mutatjuk is, mivel töltsd a vasárnap délutánt!

ŐSZI SZÍNKAVALKÁDRA VÁGYSZ? IRÁNY A FÜVÉSZKERT!

Az ezerarcú ősz színes pompája lengi be a Szegedi Füvészkert ösvényeit. A természet harmóniája és nyugodt csendje sugárzik minden hajladozó faágról, vörös és aranysárga falevélről, és a bokrok narancssárgába öltözött terméseiről.

SZURKOLJ TE IS A FOCISTÁKNAK!

Az idő pont jó még egy igazi stadionlátogatásra is: 17:00 órától hazai pályán fogadja a Szeged-Csanád GA a Pécs csapatát, ahol most is izgalmas összecsapásra van kilátás. Mi ott leszünk, hajrá kék-feketék!

A GUARDIANS IS HAZAI PÁLYÁN JÁTSZIK

Utolsó alapszakaszbeli mérkőzését vívja a CFS Guardians 14:00-tól a SZEOL pályán. Az őrzők az Eger Heroes csapatát fogadják, a rájátszás már megvan, a tét a hazai pálya. Izgalmas mérkőzésre van kilátás.

A RAGYOGÁST VETÍTIK A NYUGIBAN

Halloween véget ért, de ha egy igazán jó filmklasszikust nézel meg ma, az mindenképp Stanley Kubrick ragyogását nézd meg a Nyugiban! A legendásan jó Stephen King adaptáció 19:00-kor kezdődik, a belépés ingyenes.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb