Sport

Még te is csúcsformába hozhatod magad az ünnepek előtt: felértékelődött az otthoni edzés szerepe

A koronavírus az élet minden területét átírta, így az otthoni edzések szerepe is megnőtt az elmúlt időszakban. A bezártság vagy a karantén ideje alatt könnyű egy kis plusz súlyt magunkra szedni, de ha a mozgásról a négy fal között sem mondasz le, annak a hatása meglátszik a testeden. Főleg, ha pár minőségi táplálékkiegészítővel segíted az eredményt: a legújabb akciókról kérdeztük a Nutri Szeged tulajdonosát.

A Nutri Szeged már régóta megtalálható a Belvárosban, a Kígyó utcán, nemrég az Árkádban is megnyitották saját üzletüket. Egyre nagyobb a kereslet Nutri Szeged termékeire, a koronavírus miatt sokat javult az emberek egészségtudatossága, több multivitamint fogyasztanak, és az otthoni edzés miatt is sok fehérjét és aminosavat vásároltak azok, akik nem akartak lemondani a mozgásról akkor sem, ha az edzőtermekbe nem mehettek.

A szegedi cég forgalmaz többek között természetes alapanyagokból készült zsírégető kapszulát, vegán fehérjét, folyékony, kapszulás és por állagú kollagént, tömegnövelőt, aminosavakat, izotóniás készítményeket és ízületvédőket is, a webshopban pedig havonta változó akcióknak köszönhetően találkozhatsz meglepően jó árakkal. Persze itt is igaz a mondás: a tökéletes alkatért neked is tenned kell egy kicsit, a táplálékkiegészítők nem dolgoznak helyetted.

HAMAROSAN ITT A KARÁCSONY, NEM ÁRT FORMÁBA HOZNI MAGAD

Az ünnepek közeledtével sokan rágyúrnak a karácsonyi családi ebédre, mert nem mindegy, hogy ha felszalad pár kiló súlyfölösleg, éppen milyen edzettségi állapotban terheli meg a testünket, de aki nem is törekszik arra, hogy jó formába kerüljön decemberre, januárban biztos meg akar majd szabadulni a könnyen összeszedett plusz tömegtől. Ha nem tudod, milyen táplálékkiegészítővel érheted el a legjobb hatást, akkor sem kell órákra a Google elé horgonyoznod, a Nutri munkatársai pár pillanat után útba igazítanak.

“Az eladók bárkinek tudnak segíteni, ha tanácsra van szüksége. Mi már saját kollagént és saját zsírégetőt is gyártunk, és az a célunk, hogy a prémium termékeinket sokkal kedvezőbb áron adjuk, mint a piac többi szereplője” – mondta el Fiausch Alfréd, a Nutri Szeged tulajdonosa.

Most novemberben épp a zsírégető és kollagén kapszulacsomagot tudod több mint 40 százalékos kedvezménnyel bezsákolni, de hasonlóan jó áron elérhető most a rizs alapú vegán protein és a multimineral kapszula is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb