Kikapcs

A Szegedi Nemzeti Színház is új üzemmódra lép: változnak a látogatás feltételei

Rendkívüli közleményt adott ki a SZNSZ: a november 3 – i Magyar Közlönyben megjelent rendelet értelmében átalakulnak a színház látogatásának feltételei. Mivel az előadásokon csak minden harmadik széken foglalhat helyet néző, ezért az erre a hétre meghirdetett előadásokkal kapcsolatban több változtatásra is sor került.

A NAGYSZÍNHÁZBAN NEM MINDEN NÉZŐ TUD BEJUTNI AZ EREDETI IDŐPONTRA SZÓLÓ ELŐADÁSÁRA

George Orwell: 1984 nevezetű klasszikus darabja november 4 – én, 5 – én és 6 – án, 19:00 – kor kezdődő produkciói jóval kisebb nézőszámmal kerülnek megrendezésre a tervezettnél. A színház vázolja azokat a helyeket, ahova a megváltott jegyek függvényében részt lehet venni az előadáson, aki eredeti időpontjára nem tud elmenni, ott a megváltott jegyek, bérletek a későbbi darabokra is érvényesek lehetnek. Az alábbiakban felsoroljuk, mely helyekre szóló jegyekkel látogatható az előadás.

A KISSZÍNHÁZBAN MINDEN AZ EREDETI ÜTEMTERV SZERINT HALADHAT

A Kisszínház előadásaira megváltott jegyek mindegyike érvényes az adott időpontra. A nézőtéri személyzet segítik a helyfoglalást, amely lehetőség szerint a megvásárolt jegy kategóriájának megfelelően történik. Anton Pavlovics Csehov: Sirály című klasszikusát november 6-én és 7-én, ugyanúgy 19:00 kezdettel csodálhatja meg a nagyérdemű, míg Gimesi – Jeli – Tasnádi – Vészits: Időfutár produkciója november 8., 15:00 – ás nyitánnyal tekinthető meg.

A BELVÁROSI MOZI IS RITKÍTJA A NÉZŐSZÁMOT

Ahogy írhattunk is róla, limitált nézőszámmal, de rendületlenül üzemel tovább Szeged 100 éves filmszínháza, a Belvárosi Mozi is. A ma éjféltől életbe lépett rendkívüli jogrend értelmében a mozikban, színházakban és sportrendezvényeken csak minden 3. széken ülhet néző. Az óvintézkedések kötelező elvégzése után így a Csőke József teremben 13, a Balázs Béla teremben 25, a Zsigmond Vilmosban pedig 130 fős közönség foglalhat helyet a vetítéseken.

Forrás/fotók: szinhaz-szeged.hu, szegedtourism.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb