Mindenmás

Liftbe szorult két ember Szegeden

Liftbe szorult két ember és füst áramlott ki egy tízemeletes társasház szemétledobójából Szegeden, többek között ezekhez az esetekhez riasztották a tegnapi napon megyénk tűzoltóit.

FÜSTÖLT A SZEMÉTLEDOBÓ SZEGEDEN

Füst áramlott ki egy tízemeletes társasház szemétledobójából, Szegeden, a Retek utcában szerdán reggel. A lakók bejelentését követően a város hivatásos tűzoltói érkeztek a tízemeletes épülethez. Az egységek arra kérték a lakókat, hogy maradjanak a lakásukban, és tartsák zárva az ajtókat, ablakokat. A tűzoltók egy vízsugárral megszüntették a füstölést, majd átszellőztették a lépcsőházat. Senki sem sérült meg. 

Fotó: pixabay.com – illusztráció

KIDŐLT FA VÁSÁRHELYEN

Úttestre dőlt egy nagy méretű fa szerdán délben Hódmezővásárhelyen, a Szeremlei utcában. A fa akadályozta az autósok forgalmát, a lakók a tűzoltók segítségét kérték. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész segítségével végezte el a műszaki mentést. 

NEM KÉRT ROMANTIKA: LIFTBE SZORULTAK SZEGEDEN

Egy szegedi, Petőfi Sándor sugárúti társasházhoz riasztották a hivatásos tűzoltókat szerdán kora este. Ketten a felvonóba szorultak a háromemeletes épületben. Az egységek rövid idő alatt elvégezték a mentést, kéziszerszámokkal nyitották ki a lift ajtaját. Az eset során nem sérült meg senki. 

Forrás: csongrad.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb