Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: hamisítatlan SZIN-életérzés a nappaliban, #maradjotthon mozi a kanapén

Bár a világ leállt, a mozik és a kocsmák bezártak, és egy jó vacsoraestet is maximum az ebédlőben lehet megszervezni a családnak, egy kis kreativitással te is bitang hangulatot varázsolhatsz a meló után az otthonodba! Érkezik egy tavalyi SZIN-fellépő online beszélgetése hozzád, lenyomunk egy közös edzést online, és még egy olyan filmet is ajánlunk, ami épp a bezártság miatt működik még mindig hibátlanul!

KALANDOZZ SAIIDDAL A SLAM-POETRY VILÁGÁBAN!

Ezúttal online folytatódik a Kalandozások a zsidó kultúrában elnevezésű beszélgetéssorozat. A 19:00-kor kezdődő előadás soron következő vendége a 2019-ben a SZIN-en is fellép Süveg Márk, azaz Saiid lesz, aki nemcsak rapperként, hanem a hazai és nemzetközi slam-szcéna egyik legsikeresebb előadójaként ismert, mellette érkezik Kemény Zsófi slammer és költő.

Előadásukban zenei aláfestéssel és anélkül is rap- és slamszövegek hangzanak el, néha aláhúzva és kiegészítve egymás témáit és állításait, néha vitatkozva egymással. Könnyedség és komolyság, gondolatébresztés és szórakoztatás elegye. Amit biztosan ígérnek, hogy a néző egy pillanatig sem fog unatkozni.

TOLD LE A TESIS BULIT LENNARD ÉS JOERJUNIOR KÍSÉRETÉBEN!

Emlékszel a 2019-es SZIN tesis bulijára? Nyugi, mi sem! De itt az idő, hogy felelevenítsük a legjobb élményeket, Lennardék közel két órán át nem hagynak majd pihenni! Mehet a házibuli?

ÉS HA MÁR MOZGÁS, NE PUHULJ EL A KIJÁRÁSI TILALOM ALATT SEM!

Összefogott a szegedi és az újszegedi Strong Body Training edzői csapata, és minden napra hoznak neked nem is egy, de két-három otthoni edzést, mocorgást! Kövesd a Facebook oldalaikat, hogy időben értesülj a live edzéseikről és órarendjükről!

ÍME EGY IGAZI, KLASSZIKUS AKCIÓORGIA BEZÁRTSÁG ELLEN!

A Die Hard az a film, amit még menőbbé tesz a bezártság! Az 1988-as akcióopusz a kezdő és a záró jelenetet leszámítva végig a Nakatomi toronyházban játszódik, amit német terroristák szállnak meg, de a túszok nagy szerencséjére közöttük tartózkodik John McClane hadnagy, az ikonikus fehér trikó és egy szolgálati pisztoly is. A többi már filmtörténelem…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb