Sport

MOL – Pick Szeged: maradjon meg a közös álmunk, hiszen együtt legyőzhetetlenek lehetünk

Maradjon meg a közös álmunk, hiszen együtt legyőzhetetlenek lehetünk, üzente a jelenlegi járvány sújtotta helyzetben a kékek rajongóinak Juan Carlos Pastor, a MOL – Pick Szeged edzője.

A szegedi fiúkkal nem volt valami kegyes a sors mostanában: a koronavírus járvány alaposan megtizedelte a csapatot, de mesterük töretlen pozitív energiájából ebben a helyzetben is nagyon sok erőt meríthetnek.

Az edző elmondta, ő nem engedheti meg magának, hogy megtörjön a lelkesedése, muszáj optimizmusával támogatnia a játékosokat és a klub munkatársait, hiszen ez az erő nagyon fontos ahhoz, hogy összetartsa a csapatot. Juan Carlos Pastor elmondta, ehhez a pozitív energiát családja nyújtja számára, akik Spanyolországban élnek, az edző nem látta őket július óta, mégis úgy véli, mindennap erőt sugároznak számára, amiből nagyon sokat meríthet.

“Mi harcosok vagyunk! Ezt bizonyítottuk már a pályán. Ígérem, ezt a harcot folytatjuk majd, nem eshetünk el, és nem is bukunk el. Lesz kiút, biztos vagyok benne! Nagyon szeretnénk visszatérni azokhoz a napokhoz, amikor együtt, közösen, mindannyian edzünk, meccset játszunk, versenyzünk, meccseket nyerünk. Küzdeni a céljainkért, játszani a fantasztikus közönségünk előtt, látni, hogy megtelik a csarnok. Együtt, a kékek táborával elérni az álmainkat. Ezek a céljaink!” – mondta el Juan Carlos Pastor

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb