Szegedi Arcok

Buszmegállóban esett össze az idős szegedi asszony, mindenki elment mellette

Na jó, pontosítunk: majdnem mindenki, egy 20 éves dán lány kivételével. A megrázó, egyben felháborító eset szerdán történt Szegeden, a 67-es busz kiskundorozsmai megállójában. A 70-es éveiben járó asszony összeesett, ahogyan a lánya, Anna beszámolt róla, a buszról leszálló emberek segítségnyújtás nélkül mentek el mellette perceken át.

A szomorú történetet a Szegeden Láttam csoportba tette fel a 70-es éveiben járó szegedi hölgy lánya, Anna, aki szerint a földön fekvő édesanyja mellett simán elsétáltak az emberek. Az éppen megálló buszról leszálló emberek közül mindössze ketten reagáltak: egy nő annyit kérdezett félvállról, hogy “a cukra rendben van?”, majd tovább ment, egy 20 év körüli lány viszont megállt segíteni. Mint Anna írja, a lány külföldi volt (elgondolkodtató), a nagyszüleinél van épp Szegeden, egyébként ő volt az utolsó leszálló a buszról.

“Az arcát véresre horzsolta, a két térde gallyra ment…nem kicsit esett és ott hagyta mindenki!” – írja a hölgy lánya, majd hozzá teszi: “Szerintem szégyelljék magukat, ès köszönet a lánynak, aki a kertkapuig kísérte Anyut..”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb