Szegedi Arcok

Szegedi Hősök: a kettes kórház Covid-osztályán dolgozókat leptük meg

A jó kisdobos ott segít, ahol csak tud: a szegedi Trója Ételbárral közösen az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ II-es kórházának dolgozóit leptük meg finom, egészséges és tápláló gyros tálakkal. A különítményünk ettől a perctől kezdve csakis azon dolgozik, hogy minél több Szegedi Hős érezhesse, mennyire fontos nekünk!

FANTASZTIKUSAK VAGYTOK: KÖZEL 900 (!!) ÜZENET, EGYETLEN HÉT ALATT

Kereken egy hete dobtuk fel, hogy mi lenne, ha re-bootolnánk a tavasszal elkezdett Szegedi Hősök akciónkat, melynek célja, hogy Veletek közösen erőt adjunk azoknak, akik értünk küzdenek a járványhelyzet legnehezebb heteiben. A képlet egyszerű: Ti elkülditek, hová menjünk, mi pedig – karöltve egy focicsapatnyi remek szegedi vállalkozással – eljuttatjuk a meglepetéseket a hétköznapok hőseinek. Ismét fantasztikusak voltatok: eddig már közel 900 (!!) e-mail és üzenet futott be hozzánk, egytől – egyig remek ajánlásokkal. Egyértelmű volt, hogy az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ II-es kórházában kell kezdenünk, a beérkezett üzenetek közül legalább 70-80 szólt arról, hogy a Kálvária sugárúton igazi hősök küzdenek, ráadásul rengeteg a koronavírus-beteg az épületben. Az akcióhoz keresve sem találhattunk volna tökéletesebb partnert a Kölcsey utcai Trója Ételbárnál, akik 30 adag laktató, egészséges ebéddel lepték meg az ott dolgozókat.

A TRÓJA ÉTELBÁR ÉS KÁVÉZÓ CSAPATÁVAL FOGTUNK ÖSSZE

Péntek délelőtt 10-kor indultunk, a Kölcsey utcai étteremben őrült pörgés fogadott bennünket, a srácok versenyfokozatban állították össze a finomságokat. A harminc gyros tálat Baranyi Józsi üzletvezető adta át a Covid-osztály dolgozóinak, természetesen a parkolóban, a járványügyi szabályokat betartva.

MANNAH REDA: NINCSENEK EGYEDÜL AZ ÉRTÜNK HARCOLÓ HŐSÖK!

“Azt szeretnénk, ha a kórházban dolgozók éreznék, nincsenek egyedül az értünk, szegediekért folytatott harcuk során” – nyilatkozta a Szeged365.hu – nak Mannah Reda, a Trója Ételbár és Kávézó tulajdonosa, aki hozzá tette: ez még csak a kezdet, mától fogva velünk közösen több egészségügyi intézmény dolgozóit is meg fogják lepni Szegeden. Ahogy elmondta, annyi adag ételt készítettek ma össze, hogy minden dolgozónak bőven jusson belőle a Covid-osztályon.

Mannah Reda, a Trója Ételbár és többek között a Reök és Delimo Cukrászdák tulajdonosa, itt épp Szeged díszpolgárával, Dr. Katona Márta gyermekgyógyásszal közösen tartott sajtótájékoztatón. A szegedi vállalkozó és csapata közel 3 millió forintot gyűjtött össze tavaly Karácsonyig a Szegedi Gyermekklinika alapítványa számára.

KARÁCSONYIG GŐZERŐVEL DOLGOZUNK A SZEGEDI HŐSÖKÉRT

Van olyan ismerősöd, aki a járványhelyzet miatt most ember felett kell, hogy teljesítsen? Egészségügyi dolgozó, mentős, ápoló, orvos vagy valaki, egy teljesen más területről? Küldd el, hogy miért esne jól neki egy kis törődés (és rengeteg fantasztikus ajándék) és azt, hol érjük el az [email protected] – ra, Karácsonyig összefogva olyan remek szegedi vállalkozásokkal, mint a fenti Trója Ételbár, hetente többször is útra kelünk és erőt adunk a Szegedi Hősöknek!

Köszönjük Nektek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb