Gasztro

Új szerepben a Halácsi Major

Bár még odébb van egy kicsit a karácsony, sosem árt időben nekilátni az ünnep sarokpontjait megtervezni. Mondjuk ajándékválasztásban nem tudunk segíteni, és azt sem mondjuk meg, hol találod Szeged legszebb fáját, de ha a konyha helyett inkább a családdal töltenéd az időd, akkor szervezd ki a sütés-főzést profiknak!

Például a Halácsi Majornak. Valószínűleg sokunk számára ismerős a karácsony előtti sütésmaraton által okozott stressz, nem minden nap kell a tágabb családot jóllakatni, és mondjuk az sem árt, ha az ünnep tényleg a finom fogásokról is emlékezetes marad. Az egyik opció a jól bevált csináld magad módszer, a másik lehetőség viszont az, ha elmondod, mit szeretnél látni a szépen megterített asztalon, a Halácsi Major pedig december 24-én 10-13 óráig kiszállítja.

A kínálat a halételektől a hidegtálakon át a sültekig terjed, és akár az év végi céges rendezvényeket is ellátják finomabbnál finomabb fogásokkal, és nem árt tudnod, hogy ha a szabályok megengedik, egy igazi hamisítatlan szilveszteri bulit is tető alá hoznak majd.

RENDEZVÉNYHELYSZÍN ÚJ SZEREPBEN

Bár egy kicsit most előreszaladtunk az időben, karácsony előtt is tud olyat mutatni a Halácsy Sándor úti rendezvényhelyszín, amivel a mindennapok részévé válik. A Halácsi Major sokunkban igazi esküvői helyszínként él, de Szegeden az egyik legjobb áron kínálja déli menüsorát, ahol minden nap három levesből és három főételből választhatunk mindössze 1190 Ft-ért. Legutóbb például kapros juhtúróval töltött rántott csirkemellből vagy cigánypecsenyéből is kérhettünk, de a két fogáson túl négyféle palacsintával vagy házi készítésű desszerttel is megkoronázhatjuk a dolgos hétköznapok ebédszünetét.

A minden héten változó kínálatot a major Facebook oldalán lehet megtalálni, rendelni a 30/144-0065 telefonszámon lehet, a csomagolás 70, a kiszállítás az Izabella-híd lábáig 250 Ft-ba kerül, Szeged teljes területén is csak 350 Ft-ot kérnek érte. De ha a melóhelyen összefogtok, 30 adagnál nagyobb megrendelés esetén a csomagolási és szállítási díjat is megúszhatjátok.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb