Mindenmás

Best of police: bántalmazás, halálos baleset és több milliót érő, körözött járművek

Bántalmazta és erkélyre csukta édesanyját egy szegedi férfi, halálos baleset történt Csanádpalota közelében, több koccanásra volt példa a belvárosban és 14 milliót érő, körözött gépkocsikat csíptek el a megyei rendőrök – a kék hírekből sem volt hiány az elmúlt néhány napban. A legfontosabbakat most újra kaptuk nektek:

LOPOTT TARGONCÁVAL GURULT BE A KOCSMÁBA EGY KÖRNYÉKBELI FÉRFI

A november No 1. szegedi kocsmasztorija már a hónap első felében befutott: az egyik környékbeli településen egy fickó két lopott kézitargoncával állított be a helyi kocsmába, ahol 2.000 forintért adott túl a 300.000 forintot érő eszközökön – adta hírül a Szegedi Járási Ügyészség.  

BÁNTALMAZTA ÉS AZ ERKÉLYRE ZÁRTA ÉDESANYJÁT EGY SZEGEDI FÉRFI

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki közös lakásukban bántalmazta és annak erkélyére kizárta édesanyját, majd a telefonját is elvette tőle. 

JOGSI NÉLKÜL OKOZOTT BALESETET CSONGRÁDON EGY 23 ÉVES FIÚ

Jogsi és felelősségbiztosítás nélkül, lejárt műszakival okozott balesetet egy 23 éves fiú a megyében.

HALÁLOS ÉS ANYAGI KÁROS BALESETEKBŐL SEM VOLT HIÁNY

Halálos baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M43-as autópálya államhatár felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében.

Baleset történt a Rókusi körút és a Vértói út kereszteződésében, tudtuk meg olvasóinktól.

Fának csapódott egy autó Forráskút és Zsombó között, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett – tudtuk meg olvasóinktól.

Anyagi káros baleset történt Szegeden, a Domaszéki úton – erősítette meg lapunknak az olvasónktól kapott infót Deák Sándor, a Csongrád-Csanád megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

VÉLETLENÜL ÁTVÁGTAK EGY GÁZCSÖVET A SZENT MIKLÓS UTCÁBAN

Olvasónktól kaptuk a hírt, miszerint gázszivárgás történt a szegedi Szent Miklós utcában. A szemtanúk információi szerint valaki lakásfelújítás közben elvághatta a gázcsövet. A tűzoltók már kiérkeztek a helyszínre és megkezdték a műszaki mentést.

ÉS 14 MILLIÓT ÉRŐ, KÖRÖZÖTT GÉPKOCSIK KERÜLTEK RENDŐRKÉZRE

A magyar rendőrök a francia és a német hatóságok által körözött személyautókat foglaltak le a csanádpalotai határátkelőhelyen. A nyomozók a csaknem 14 millió forint összértékű járműveket lefoglalták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb