Sport

Az intézkedések miatt több meccse is elmaradt a Szegedi Röplabda Sportegyesületnek

Több meccse is elmaradt a Szegedi Röplabda Sportegyesületnek a hétvégén, a kedden éjfélkor életbe lépett intézkedések miatt. Ugyan a felnőtt csapa alapjáraton pihen, az utánpótlásból álló csapatok közül négynek azonban pályára kellett volna lépnie. Ez viszont most nem valósulhatott meg.

“A fordulók lebonyolításának sportorvosi része bizonytalan, hiszen rengeteg kontaktlehetőséget hordoz magában az iskolába járás. Aggodalmunkat jeleztük a szövetség felé – az MRSZ a kormányrendelet alapján korábban közleményt adott ki –, a szervezet pedig hétfőig minden szakember és klub véleményét kikéri. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, addig is szigorú döntést kellett hoznunk, mert az egészség a legfontosabb” – nyilatkozta az egyesület elnökhelyettese, Hegedűs Tamás.

A szakmai igazgató, Jan De Brandt október elején egészsége és családja érdekében hazautazott, azóta Belgiumból tesz meg mindent annak érdekében, hogy szakmailag tovább fejlessze ebben a nehéz helyzetben a klub munkáját. 


„Mivel a kijárási tilalom miatt még heteken át minden estét otthon kell töltenünk, egyesületünk weboldalán motivációs céllal film-, sorozat- és videóajánló sorozatot indítottunk. Az első részben a Pénzcsináló (Moneyball) került terítékre, hiszen az SZRSE-család filozófiája is visszaköszön a 6 Oscar-díjra jelölt alkotásban”  – áll a Szegedi Röplabda Sportegyesületnek honlapján.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb