Sport

Apáról fiúra: a szegedi olimpiai bajnok fiai góllal debütáltak a vízilabda-bajnokságban

A háromszoros olimpiai bajnok, szegedi vízilabdázó Molnár Tamás fiai rögtön góllal debütáltak a felnőtt férfi vízilabda-bajnokságban. Lóránd és Benedek édesapjuk büszkeségére, aki a lelátón izgulta végig a meccset, egyből gólt is szerzett, sőt, ők lőtték be a szegediek mindkét találatát.

Fotó: Szegedi VE Facebook oldala

Bár a Szeged 20-2-re elvesztette a Honvéd elleni meccset a Tisza-partiaknál a fiatal csapatban bemutatkozhatott Molnár Lóránd Hugó és Molnár Benedek Manó.

“Örülök, hogy a fiatalok helytálltak, becsülettel küzdöttek még akkor is, amikor 16 volt az átlagéletkora a csapatnak a vízben. Ismét 12 saját nevelésű pólós volt a keretben, lehetett látni a szegedi vízilabdázás jövőjét, amit most a szükség hozott. Hétfőn csatlakoznak hozzánk a koronavírus-fertőzésből felépülő játékosaink, ezzel bízom benne, hogy ezt a fejezetet lezártuk, és az év hátralevő hat meccsét teljes kerettel játszhatjuk le.” – mondta el Szabó Zoltán a szegedi csapat vezetőedzője

A háromszoros olimpiai bajnok, szegedi vízilabdázó Molnár Tamás korábban mesélt pályájáról és karrierjéről a Szeged365.hu-nak, olvasd el a vele készült interjúnkat is:

Forrás: vizipolo.hu/szve.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb