Mindenmás

Best of Police: csónakon jönnek a migránsok Szegedre, állatkínzók, tragikus balesetek

Tiszta Miami Vice volt a hét, Miami, Don Johnson és Philip Michael Thomas nélkül: baleset baleset hátán, megspékelve néhány igencsak hajmeresztő rendőrségi történettel. Érkezik az elmúlt napok összefoglalója, a Best of Police, a Szeged365.hu-n!

HÉTFŐ: CSÓNAKON FURIKÁZÓ MIGRÁNSOK, GYÓGYSZERCSEMPÉSZEK

Sűrűn indult a hét, már ami a rendőrök és határőrök munkáját illeti Szegeden és környékén. Két csoport is csónakkal lépte át illegálisan a magyar-szerb határt Szegednél a Tiszán vasárnapról hétfőre virradóra – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Gyógyszercsempészt fogtak a rendőrök Röszkénél, aki harmincezer szem gyógyszert próbált Magyarországra csempészni – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), szintén hétfőn:

AGRESSZÍV NYUGDÍJAS BÁCSI, ALKOHOL, MEGVERT FELESÉG

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki hónapokon keresztül életveszélyesen fenyegette és ütlegelte a vele közös háztartásban élő, járásában erősen korlátozott volt feleségét. A nyugdíjas férfi nemcsak az asszonnyal szemben volt agresszív, még tavaly minden előzmény nélkül a gyalogos átkelőhelynél megütött egy nőt, majd az annak védelmére kelőkkel is dulakodni kezdett.

BEISMERŐ VALLOMÁST TETT A MAKETTPARK-GATE EGYIK VÁDLOTTJA

Elismerte a projektvezetőként dolgozó harmadrendű vádlott a Szegedi Törvényszéken kedden tartott előkészítő ülésen, hogy el nem készült munkálatok után nyújtottak be kifizetési kérelmeket a mórahalmi makettpark kivitelezésénél. Börtönre ítélték és pénzbüntetést is kapott.

A HÉT LEGTRAGIKUSABB HÍRE: KERÉKPÁROST GÁZOLTAK HALÁLRA A KOSSUTH LAJOS SUGÚRÁTON, RÁADÁSUL AZ ÉDESANYJA SZEME LÁTTÁRA

Édesanyja szeme láttára gázolta halálra szerda este azt a kerékpárral közlekedő fiatal lányt az autós a Kossuth Lajos sugárúton, aki a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

A HÉT LEGINKÁBB BICSKANYITOGATÓ HÍRE: AUTÓBA ZÁRT KUTYA A CSABA UTCÁBAN

Szörnyű körülmények között sínylődik egy kutya Szegeden, a Csaba utcában. Olvasóink közül többen is jelezték, hogy borzasztó helyzetbe került egy nagyjából négy hónapos kisállat, akit gazdája napok óta parkoló autójában tart zárva: 

MÉG EGY SÚLYOS BALESET, EZÚTTAL VASÁRNAP: HÁZFALNAK HAJTOTT EGY AUTÓS SZEGEDEN

Az eset a Kond utca és a Negyvennyolcas utca találkozásánál történt, vasárnap délelőtt 10 és 11 óra között, az autós először egy villanykarónak, majd egy közeli ház falának csapódott – tudtuk meg a rendőrségtől. A helyszínen lévő olvasóink szerint a sofőrt a tűzoltók vágták ki az autóból, akit a mentők kórházba szállítottak:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb