Kikapcs

Szeged365 Kikapcs 2.0: fotelszurkolás, kultfilm és időutazás is vár

Még mindig nincs vége a hétvégének: nézd élőben a Szeged-Csanád GA nyíregyházi vendégjátékát, vagy csípd el Guy Ritchie megunhatatlan kultfilmjét a Szeged365-tel! De addig is kapaszkodj, mert egy kis időutazásra is elcsábítunk!

NYÍREGYHÁZÁN A FOCISTÁK

Nem áll meg a labdarúgó bajnokság, igaz zárt kapuk mögött, de zajlanak tovább az összecsapások. Jó hír, hogy a kék-feketék idei összes meccsét végigszurkolhatjuk otthon, mert a csapat YouTube-csatornáján élőben streamelik az eseményeket. A következő bajnoki 17:00-kor kezdődik Nyíregyházán. Hajra Szeged!

A RAVASZ, AZ AGY ÉS A KÉT FÜSTÖLGŐ PUSKACSŐ ÉRKEZIK A SPIKE-RA

Emlékezetes beszólások, válogatott hülye szituációk, kisstílű bűnözők és hatalmas bonyodalom: egy korai Guy Ritchie klasszikus bombabiztos receptje ez, és bizony, nincs ez így másképp A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacsővel sem. A történet szeret négy londoni jó barát elhatározza, hogy meggazdagodik.

Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Mindössze egy hetük van fizetni, ezért a legelképesztőbb megoldást választják: kirabolnak egy másik bandát. Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, miközben a nagy dohánynak lába kél.

TÉRJ VISSZA A 80-AS ÉVEKBE A SZEGED365-TEL!

Nyolcvanvalahány augusztus 10-e volt… Így is kezdődhetne a következő fotósorozat, amely egyenesen negyven évvel repít vissza a Tisza partjára, ahol már akkor is szépek voltak a lányok, ragyogóan sütött a nap, és még nem víz alatt vagy épp a parton vesztegelt a Szőke Tisza. Készen állsz az időutazásra?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb