Mindenmás

Akcenta: egy hadseregnyi ember dolgozik azon, hogy bitang jól járj a devizaváltásaiddal

Nem egyszerű manapság talpon maradni, de ha észnél vagy, racionalizálod a céged működését, nagyban növeled a túlélési esélyeidet. Ha Te is a szegedi vállalkozók rögös útját járod, pontosan tudod, nagyon nem mindegy, mikor, hogyan tologatod a céged forintjait, így aztán kardinális kérdés a devizaváltás is. Ismerd meg Közép-Európa legnagyobb fizetési intézményét, az Akcentát!

A szóban forgó cég kollégái nem értenek a kútfúráshoz, viszonylag tapasztalatlanok vezérműlánc-cserében, de fekete övesek, ha devizát kell váltani, gyakorlatilag verhetetlenek díjak terén. Felmerül a kérdés: egy ekkora gépezet működtetéséhez sok ember kell, azonban ez az áraikon hogy nem látszik? Most akkor, hol a trükk? A háttér-ország bemutatásához ismét Pintér Gabriellát, a cég kereskedelmi vezetőjét, egyben szegedi deviza-szakértőjét hívtuk segítségül.

TRÜKK NINCS, CSAK JÓL SZERVEZETT MŰKÖDÉS

“Trükk nincs, csak jól szervezett működés. Mivel egy helyen van összpontosítva a könyvelési, kereskedelmi, marketing és risk osztály, ezért nem kell a partnereinknek megfizetnie a front office managert, vagy a fiókonkénti takarítónőket és az összes manager fizetését” – magyarázta Gabi. Jelenleg 25 üzletkötővel működnek Magyarországon, a head office-ban viszont több, mint 100 ember tevékenykedik. Mivel egy helyen van összpontosítva a könyvelési , kereskedelmi ,marketing , risk ( jogi osztály) ezért nem kell partnereinknek megfizetnie pl.: a front office manager -t , vagy fiókonként  a takarítónőt, illetve – ami divat mostanság – az összes manager fizetését.

EGY PERC ALATT VÁLTANAK NEKED DEVIZÁT

Az Akcenta másik nagy előnye a gyorsaság, náluk mindössze egyetlen perc egy devizaváltás. “Nálunk nincs sípoló hang vagy automata – hívása fontos számunkra – üzenet, mindig hús-vér ember veszi fel a telefont, magyarul, kedvesen, ráadásul úgy, hogy egy speciális szoftvernek hála rögtön a keresztnevén fogja szólítani az ügyfelet” – mesélte Gabi, aki szerint az 1 perces procedúra titka, hogy nagyon jó emberekkel dolgoznak.

Devizát váltanál, díjmentesen, 1 perc alatt?

Kattints IDE, már repítünk is az Akcenta szakértőihez!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb