Gasztro

Win-win szituáció: maszkos fánkkal támogasd a szegedi mentősöket!

Íme a tökéletes alibi! Ha a téli időszakban te is számolod a kalóriákat, és előre félsz az ünnepek alatt felszedett pluszsúlytól, akkor válaszd a Box Donut maszkos fánkját, mert így nemcsak az ízeket élvezed, hanem a hősként küzdő szegedi mentősöket is támogatod!

Ha van hely, aminek szinte alig változtatta meg az életét a koronavírussal járó kijárási korlátozás, az a The Box Donut. A szögletes fánkcsodákat eddig is papírdobozban vihettük magunkkal vásárlás után, most is az elviteles kiszolgálás a Mars téri Box Donut fő profilja. Bár a nyitvatartási korlát nem vonatkozik az rá, de természetesen azért az új kihívásokra is reagálnia kellett a szögletes fánkokkal hódító üzletnek, így a NetPincéren és a Wolton keresztül már házhoz is rendelhetjük a kedvenc ízeinket.

MOST EGY FÁNKKAL A SZEGEDI MENTŐSÖKET SEGÍTED

A maszkos mikulás után nem kell meglepődni a maszkos fánk láttán sem, de a The Box Donutnál az újítás nemcsak egy vizuális poén vagy egy ironikus kaccsintás a hétköznapok valóságára, hanem jótékonysági célokat szolgál.

“A szegedi mentőállomást támogatjuk a maszkos fánkjainkkal. A The Box Donut országos hálózat, és minden üzlet a saját településén dolgozókat támogatja. Szombathelyen például az is előfordult, hogy egy bank egyszerre 50 darabot vásárolt a Charity fánkból, hogy így is támogassa az ottani mentősök munkáját” – mondta el az akció részleteit Szilágyi Szilárd a Szeged365.hu-nak.

Az egyszerre mókás külsejű, és figyelemfelkeltő Charity fánk ráadásul finom is: a kurkumás csokoládés díszítés, marcipán maszk adják a megjelenés alapját, de nem árt tudnod, hogy a puha fánktészta csokoládékrémet is rejt magában. Ha egy kis bűnös élvezetre vágysz, akkor neked is meg kell kóstolnod!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb