Mindenmás

Szeged365 fotóriport: így indult a reggel rendőri irányítással a Kossuth Lajos sugárút – Párizsi körút sarkán

Csaknem két hónapja tart már a Kossuth Lajos sugárút – Párizsi körút csomópontban az NKM Áramhálózati Kft. hálózatfejlesztési munkálata, amely a mai napon új szakaszába lépett. Ez azt jelenti, hogy az adott útszakaszon napközben 8-15 óra között áramszünet mellett folytatódik a beruházás, emiatt nem működnek majd a közlekedési lámpák, így rendőr irányítja a forgalmat a kereszteződésben. Török Kornél fotóriporter kollégánk ma reggel kint járt a helyszínen, és megnézte, hogyan alakul a közlekedés a forgalomirányítás mellett.

OKTÓBER 5-E ÓTA ZAJLANAK A MUNKÁLATOK A HELYSZÍNEN ÉS VÁRHATÓAN DECEMBER 10-ÉN FEJEZŐDNEK BE

A helyszínen közcélú hálózatfejlesztés zajlik, amire egy ügyfél többletteljesítmény igénye miatt kerül sor. Emiatt a Párizsi körúton a szélső sávon van terelés és járdabontás, míg a Kossuth Lajos sugárút 33-37 előtt a meglévő gyalogjárda és kerékpárút érintett a kivitelezés során. A hálózatfejlesztési munkák 2020. október 5-én kezdődtek és várhatóan december 10-ig be is fejeződnek.

OKTÓBERBEN SZEGED EGY MÁSIK FORGALMAS CSOMÓPONTJÁBAN IS FELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOK NEHEZÍTETTÉK A KÖZLEKEDÉST

Októberben a Szegedi Vízmű Zrt. ivóvíz-hálózat javítási munkálatai miatt tapasztalhattunk forgalomkorlátozást a Csongrádi sugárút és a Nagykörút sarkán. Ezek a munkálatok október 29-én értek véget.

Fotók: Török Kornél, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb