Mindenmás

Rádió 1 felmérés: a napfényért és a fesztiválokért élnek-halnak a szegediek

A napfényért és a fesztiválokért élnek-halnak a szegediek – derült ki a Rádió1 három héten keresztül futó felméréséből. Az éppen három éves születésnapját ünneplő médium 21 napon keresztül fogadta az üzeneteket és a hívásokat azzal kapcsolatosan, hogy mi az, amiért mi, szegediek igazán odavagyunk és naná, hogy a szórakozás és a kikapcsolódás nyert!

Sokan általánosságban írták a fesztiválokat válaszként, de rengetegen emeltek ki közülük egy-egy kedvencet is, ilyen volt például a Borfesztivál, a SZIN vagy a Halfesztivál. Majd közvetlenül e mögött végzett a “napfény” ami nem meglepő, hiszen a Napfény Városában élünk. Harmadik helyre futottak be Szeged csodaszép közterei, parkjai, sőt a hallgatók néhányan emblematikus növényt és fát is kiemeltek. Ilyen volt többek között a “malacfa”.

A Top 5-ben a negyedik helyet a Tisza foglalta el, ötödik pedig a “nyüzsgés” lett a 87.9 Rádió 1 hallgatói között. Vagyis a legtöbbünk szerint ez az a hely, ahol mindig történik valami izgi.

Ezek mellett persze rengeteg szavazat érkezett a MOL-PICK Szeged Kézilabdacsapatra, a kiváló oktatásra, az egészségügyre, a szegedi papucsra, a szalámira, és nem utolsó sorban a jó ügyek mellett érvelő összefogásokra is.

Na és ti, mit imádtok a legjobban?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb