Sport

December 22-én, hazai pályán zárja az évet a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapat

December 22-én, haza pályán zárja az évet a Mol-Pick Szeged, a srácok 20:45-kor az EHF Bajnokok Ligájában az észak-macedón HC Vardar Szkopjét fogadják. Ez lesz 2020-ban az utolsó meccsük.

Kedden délelőtt hivatalosan is megérkezett az EHF-től az értesítés, miszerint december 22-én, 20:45-kor hazai pályán szerepel a Mol-Pick Szeged a BL-ben. Az egyik elmaradt meccsüket pótolják, méghozzá az észak-macedón HC Vardar Szkopje ellenit. Ez lesz tehát 2020-ban az utolsó meccsük. A találkozót természetesen a Sport 1 TV élőben adja majd.

Fotó: Mol-Pick Szeged hivatalos Facebook oldala

“Idén még négy fellépésünk lesz. Az első máris szerdán, 18:45-kor a BL-ben. Az újszegedi sportcsarnokban a Meskov Breszt együttesét fogadjuk (élő: Sport 1 TV). A fehérorosz együttes kedden este már a sporiban gyakorol. A BL-találkozó után pénteken 18:00 órakor az Eger otthonában vendégszerepelünk. A magyar bajnokit a helyi csapat YouTube-csatornáján láthatják majd szurkolóink. Jövő csütörtökön, azaz december 17-én 19 órakor következik a magyar derbi, a Veszprém elleni rangadó, amelyet az M4 Sport ad élőben. A negyedik meccsünk a már említett Vardar elleni pótlás lesz, így az elkövetkező két hétben komoly feladatok várnak még ránk.” – fogalmazott Süli Róbert, a csapat sajtóreferense.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb