Sport

Bemért Kis Máté, ma este háború az IBO nagyközépsúlyú bajnoki övéért!

Csütörtök délután bemért a Szeged Sportolója 2020 díjas Kis Máté, ma este Szili Istvánnal csap össze az IBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoki övéért Budapesten, a Vasas Sportcsarnokban. A zárt kapuk mögött zajló meccset este 8-tól a Sport 2 élőben adja, waaaaar, Máté!

Máténak Szili Istvánnal kell majd szembenéznie, aki 28 meccséből 24-et megnyert, ebből 13-at idő előtt. A mérlegelés sportemberekhez méltó, korrekt hangulatban zajlott, a nemzetközi meccsekről ismerős “emberkedésnek” nyoma sem volt a srácokban (videó az eseményről ITT). Mint legutóbbi interjúnkban Pósa Tami kolléganőnknek elmondta, kemény ellenfél ide vagy oda, fizikálisan és szellemileg is elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy legyőzze Szilit. Már csak azért is, mert ez az a lépés, ami eggyel közelebb repítheti őt legnagyobb álmának a megvalósulásához, ami nem más, mint a világbajnoki cím megszerzése.

A New School Promotion által szervezett gálán egy másik címmeccs is lesz: Bácskai Balázs a WBO nagyváltósúlyú övéért csap majd össze. 20:00, Sport 2, Veled vagyunk, Máté!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb