Mindenmás

Három órán belül három családi ház: újabb tűzeset, ezúttal Makón

A vasárnap késő délutáni szegedi és deszki esetek után Makón is kigyulladt egy családi ház. Az eset 8 óra környékén történt, az elsődleges információink szerint egy meghibásodott gázkazán okozta a tüzet. Személyi sérülés nem történt, cikkünk megírásának pillanatában a makói hivatásos tűzoltók – miután sikerült megfékezni a lángokat – az épület tetőszerkezetét vizsgálják, hogy nem izzik-e.

Nem tudjuk, mi van a levegőben, de elég lesz mára.

Délután 5-kor Szegeden, 7 körül Deszken gyulladt ki egy – egy családi ház, az utóbbi esetben sajnos személyi sérülés is történt. Le a kalappal a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatósághoz tartozó tűzoltók előtt, hősök vagytok, egytől-egyig!

DÉLUTÁN 5 KÖRÜL SZEGEDEN, A FÖLD UTCÁBAN GYULLADT KI EGY HÁZ

Szegeden kezdődött a dolog, vasárnap délután 5 óra környékén Szegeden, a Marostői városrészen lévő Föld utcában gyulladt ki egy ház:

ESTE 7 KÖRNYÉKÉN EGY DESZKI HÁZ VÁLT A LÁNGOK MARTALÉKÁVÁ

A szegedit egy deszki ház követte, amely teljes terjedelmében lángolt az Ősz utcában. Információink szerint két személyt mentettek ki a szegedi tűzoltók az épületből, az egyik megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A helyszínen kettes, kiemelt riasztási fokozat volt, tehát az egész ház lángolt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb