Mindenmás

Az ünnepek alatt így változik a szelektív hulladékszállítás menete. Mutatjuk!

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. páros, illetve páratlan héten eltérő módon végzi a közszolgáltatást. Tekintettel arra, hogy a 2020. év páratlan héttel végződik, és a 2021. év páratlan héttel kezdődik, ezért a közszolgáltatási területen a szelektív hulladékszállítás az alábbiak szerint történik:

Szeged, Baks, és Kistelek területén a szelektív hulladékszállítás 2021. január 4. – január 15. között szünetel. A 2020-as év utolsó szelektív hulladékszállítása itt december 28. és január 2. között a megszokott hulladékszállítási napon történik, míg a 2021-es év első hulládékszállításra január 18. – január 22. között a megszokott napokon kerül sor. A szállítási rend nem változik azokon a Szegedi területeken, ahol heti rendszerességgel történik a szelektív hulladék elszállítása. Azokon a területeken, ahol havonta egy alkalommal történik a szelektív hulladék gyűjtése (üdülő övezet, kiskertek, stb.) a lakcímre december hónapban a szolgáltató által kézbesített tájékoztatóban szereplő napokon kerül a szelektív hulladék elszállításra.

Balástya, Csengele, Dóc, Kübekháza, Sándorfalva, Szatymaz, Röszke, Újszentiván, Tiszasziget területén a szelektív hulladékszállítás 2020. december 28. – 2021. január 08. között szünetel. Itt év utolsó szelektív hulladékszállítása december 21. – december 25. között a megszokott hulladékszállítási napon röténik, míg a 2021-es év első hulládékszállításra január 11. – január 15. között, a megszokott napokon kerül sor. A 2021. évi hulladékszállítással kapcsolatos ürítési napokról, a 2021. évi közszolgáltatásról szóló első számlával együtt megküldött hulladéknaptárban, illetve itt tájékozódhatsz.

Forrás: Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb