Sport

Meccsre fel! Csütörtök este a Veszprémet fogadja a Mol-Pick Szeged

Meccsre fel! Veszprémet fogadja a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapata. Az összecsapásra 19:00 órakor kerül sor, zárt kapuk mögött, ám az M4 Sport élőben közvetíti a versenyt.

“A rangadó! Nézők nélkül. Furcsa ezt leírni, mert ilyen még nem volt. De ennyi a kesergés, mert kell a pozitív energia, csütörtök 19 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprémet fogadjuk. Jön az a meccs, amit nemcsak mi, a #kékek tábora vár, hanem Európa kézilabda társadalma. Ez mindig különleges csemege, most is az lesz. Mesterünk, Mister, azaz Juan Carlos Pastor is imádja a forró légkörű derbiket. Edzőnk nem is kezdhette mással a vele folytatott beszélgetést, mint szurkolóink hiányával.” – írja Süli Róbert a csapat sajtóreferense.

– A csapat lelke hiányzik majd a lelátóról. Minden ellenfelünk dolgát megnehezítik a szurkolóink, most nélkülük törekszünk a győzelem megszerzésére. A mi játékunkat a védekezés és a kapusteljesítmény határozza meg. Ez ha jól működik a meccsen, akkor tudunk könnyű gólokat szerezni. Ez fontos lesz, mint mindig. Támadásban pedig oda kell figyelnünk, nem szórhatjuk el a labdát, mert ellenfelünk egyik erőssége a gyors indulás. A Breszt és az Eger elleni győzelem kellő önbizalmat adok a játékosoknak, magabiztos játékot várok a rangadón is – nyilatkozta Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Fotó: sportkatlan.hu

Bánhidi Bence remek formában játszik, elég csak a Breszt elleni teljesítményét kiemelni. A 30-27-es győzelemből 11 góllal vette ki a részét.

– A Veszprém ellen mindig jó játszani, mert ez egy vérbeli derbi. Furcsa lesz a meccs, nézők nélkül kell játszanunk. Itt már egyik csapat sem tudja meglepni a másikat, ismerjük egymást. Lelkileg jól vagyunk, jó úton vagyunk, nagyon remélem, hogy meglesz a győzelem, csakis ez jár a fejünkben – mondta a rangadó előtt Bánhidi Bence.

Fotó: pickhandball.hu

A csapatkapitány, Jonas Källman 2014 óta tudja, hogy mit jelent a Szeged–Veszprém párharc. A balszélső teljesen rendbe jött, a Breszt és az Eger ellen is gólokat szerzett.

– Fizikálisan van még lemaradásom, ezen még dolgoznom kell, de játékban ott vagyok, ahol az alapozás után voltam. Együtt, csapatként képesek vagyunk mindenre. Mindenki tudja, hogy ez egy fontos meccs, felvesszük a kesztyűt, de én is hajtom majd a csapatot, hogy keményen játszunk és csakis a győzelem lehet a cél – nyilatkozta kapitányunk, Jonas Källman.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb