Mindenmás

Miért ekkora kínszenvedés ajtót választani?

Ha építkeztél vagy felújítottál már, esetleg épp a munka közepén jársz, valószínűleg te is szembesültél már azzal, hogy mennyire nehéz olyan ajtókat választani, amelyek tényleg úgy illenek otthonunkba, mintha oda tervezték volna őket. De vajon mitől ilyen nehéz kiválasztani a megfelelő nyílászárókat?

A rövid válasz az, hogy valószínűleg épp azért, mert nem oda gyártották őket. Az előállítók sokszor a biztonsági játékot választják, és a közízlést próbálják kiszolgálni. Persze egy ajtótól nem is feltétlenül várjuk el, hogy olyan dísze legyen a lakásnak, mint egy egyedileg készített kézművesremek, de attól még nem árt, ha szépen simul otthonunk stílusába, és hozzájárul egy harmonikus összképhez.

LEGYEN KIFOGÁSTALAN. DE HOGYAN?

Ha nem találsz minden elemében – alapanyag, formatervezés, szín és összhatás – számodra megfelelőt, akkor gyártass egyet! Persze egyből arra gondolunk, hogy a nekünk készített darab így sokkal drágább lesz, de ha nem a Bécsi Kapu tökéletes mását akarjuk a nappalinkban viszontlátni, akkor irány a Merkbau!

Október végén még arra csodálkoztunk rá, hogy a Wimmer Fülöp utcai Építőcenterben nem engedik el a kezünket vásárlás után, most az egyedi és exkluzív nyílászárók világába nyerhettünk bepillantást.

NINCS MEG A TÖKÉLETES AJTÓ? GYÁRTASS A MERKBAUAL!

A Merkbau egyedi megoldást kínál nyílászárók, bejárati, beltéri ajtók, tetőtéri ablakok, külső és belső árnyékolók, párkányok, könyöklők, ipari és lakossági garázskapuk és ajtótechnika értékesítésében és beépítésében. Jó, de ez mit jelent?

“Mi a saját gyártóüzemünk termékeit tudjuk bemutatni, alacsonyabb, közép és felső kategóriában, kiegészítőkkel együtt. Mondhatjuk azt, hogy külön bemutatótermünkben valóban egyedi és exkluzív nyílászárókat állítunk ki, amelyek hatalmas pozitívumot tudnak adni a belső térnek. És az is fontos, hogy egyedül a Merkbaunál kaphatóak régiónkban a Hörmann beltéri ajtók.” – árulta el Berkecz Roland centervezető.

A szakember szerint míg régebben inkább az alsóbb árkategóriában vagy a középső ársávban kerestek nyílászárókat az emberek, ma már olyan hosszan tartó védelemre és megbízhatóságra vágynak, amely miatt a prémium kategória irányába indulnak el a vásárlók.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb