Mindenmás

Álló furgonba csapódott egy autó a Moszkvai körúton, a sofőr súlyosan megsérült (frissítve)

Nem telik jól az advent utolsó vasárnapja a szegedi közlekedésben, délután 13.00 óra környékén két autó ütközött a Moszkvai körút 27. szám előtt. Elsődleges információink szerint egy súlyos sérültje van a karambolnak, őt a mentők kórházba szállították.

A helyszínelés jelenleg is tart, a tűzoltók cikkünk megírásának pillanatában (13:42) áramtalanítják a járművet. Kerüld el az útszakaszt – már csak azért is, mert Krisztián nevű olvasónk szerint jelentős mennyiségű motorolaj ömlött az úttestre.

FRISSÍTVE (15:00): ÁLLÓ FURGONBA ROHANT AZ AUTÓ

Idő közben kiderült, hogy nem hagyományos karambol történt, a fotókon szereplő fekete Audi sofőrje eddig nem tisztázott okból belerohant a Moszkvai körúti gumiszervíz furgonjába, amely az úttest parkolósávjában állt. A helyszínelés fél három körül véget ért, zavartalan a forgalom, az olajfoltnak már nyoma sincs.

Köszönjük a helyszíni fotókat Balázs nevű olvasónknak:

FRISSÍTVE (21:59): MEGÉRKEZTEK A HELYSZÍNI BESZÁMOLÓK ÉS EGY VIDEÓ IS, ÚGY TŰNIK, VAGÁNYKODÁS OKOZHATTA A BALESETET

100 kilométeres tempó, gyorsulási verseny, próbarendszám és a szegedi bevásárlóközpontokból ismerős “kalapos arcok” lehettek a történet főszereplői. Érkeznek a helyszínen lévő olvasóink beszámolói:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb