Sport

Sopron ellen játszik ma este 18 órától a Szedeák

Szerdán este hat órakor a Sopron KC vendégeként folytatja a bajnokságot a Naturtex-SZTE-Szedeák. Begyorsulnak az események a férfi kosárlabda NB I/A. csoportban: a következő tíz napban négyszer is pályára lépnek a fiúk, az erőltetett sorozat első állomása lesz a mai megmérettetés Sopronban.

Nem vár a csapatra könnyű mérkőzés: függetlenül attól, hogy októberben szezonbeli első hazai mérkőzésükön a Szedeák 21 ponttal, 102–81-re nyert a Sopron ellen, de akkor az SKC-ból többen is hiányoztak.

“Remek csapatmunkával értük el ezeket a sikereket, ezt kell kiemelni az elmúlt hetek kapcsán. Sorban jönnek a meccseink, háromnaponta játszunk a következő hetekben, remélem, hogy hasonlóan tudjuk folytatni – nyilatkozta a meccs előtt Djordje Dzseletovics. A szerb légiós hozzátette, különösen figyelni kell a kinti dobásokra a szerdai meccsen, hiszen remek távoli tüzelőkkel rendelkezik az SKC.

Fotó: szte-szedeak.hu

Ahogy Djordje is kiemelte, az elmúlt hetekben jól ment a játék: zsinórban öt nyert meccs után, kellő önbizalommal utazhatnak a fiúk Sopronba – jelenleg a Szedeák büszkélkedhet a leghosszabb győzelmi sorozattal a bajnokságban, céljuk pedig nem más, mint ezt a szériát tovább növelni.

A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzést a MindiGO Sporton lehet majd élőben követni.

Forrás: szte-szedeak.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb