Mindenmás

Teljes terjedelmében égett egy családi ház Szegeden, a Bordányi úton (frissítve)

Kigyulladt és teljes terjedelmében lángol egy 100 négyzetméteres, földszintes, nádtetős családi ház Szeged külterületén, a Bordányi út melletti Ipar dűlőn, a Kulipintyó Csárdánál. Az eset nagyon friss, este 9 előtt egy kicsivel történt, a helyszínen tartózkodó olvasóinktól úgy tudjuk, már a ház előtt parkoló autó is lángra kapott.

Elsődleges információink szerint személyi sérülés nem történt a tűzesetben. Cikkünk folyamatosan frissül.

21:16: LESZAKADT A HÁZ ELŐTT FUTÓ FELSŐVEZETÉK IS

Valószínűleg a tűz következtében leszakadt a ház előtt futó felsővezeték is. A szegedi tűzoltók már a helyszínen vannak.

21:34: NÉGY VÍZSUGÁRRAL MEGY AZ OLTÁS

A nagyobb tűzeseteknél beavatkozó Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vette át az oltási feladatok irányítását, hivatalos információink szerint jelenleg (21:34) négy vízsugárral oltják a tüzet. A ház nádtetős, teljes terjedelmében ég, az előtte álló autóval együtt. Az épületben lévő PB gázpalackokat biztonságba helyezték, a leszakadt felsővezetékkel együtt.

23:18 MEGFÉKEZTÉK A LÁNGOKAT

Eloltották a tüzet Szeged külterületén, a Bordányi út közelében lévő Ipar dűlőn, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. A lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a szegedi hivatásos tűzoltók fékezték meg. Az esetben senki sem sérült meg, olvasói információink szerint a hat tagú család nem tartózkodott otthon, amikor bekövetkezett a tűzeset.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb